سفارش اینترنتی گز | خرید آنلاین گز اصفهان در فروشگاه اینترنتی

با فراهم شدن امکان خرید آنلاین گز اصفهان در فروشگاه اینترنتی برای سفارش اینترنتی گز بسیاری از مردم ایران می توانند گز اصفهان درجه یک را به صورت مستقیم و تازه خریداری نمایند.

خرید آنلاین گز باعث شده تا بسیاری از تاجران برای خرید عمده این محصول مسافت های زیادی را طی نکنند.

در سال های گذشته تاجران گز در شهر های مختلف ایران برای خرید عمده این محصول مجبور به سفر به اصفهان بودند و زمان زیادی را برای جست و جو و خرید عمده گز تازه و درجه یک اصفهان در این شهر صرف می کردند.

سفارش اینترنتی گز | خرید آنلاین گز اصفهان در فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی گز اصفهان

فروشگاه اینترنتی گز اصفهانفروشگاه اینترنتی گز اصفهان برای سفارش اینترنتی گز یک سایت قدرتمند بوده که در قالب منبع فروش بهترین انواع گز اصفهان به صورت مستقیم و با قیمت دست اول در حال فعالیت است.

در فروشگاه اینترنتی گز اصفهان می توان از قیمت روز انواع گز و همچنین شرایط فروش عمده آن مطلع شد.

در این فروشگاه اینترنتی علاوه بر فروش جزئی گز امکان فروش عمده و حجمی انواع گز نیز وجود خواهد داشت.

از جمله مهمترین انواع گز درفروشگاه اینترنتی میتوان به گز لقمه ای، گز آردی، گز پسته بادام و… اشاره کرد.

خرید آنلاین گز باعث صرف جویی در زمان و هزینه بسیاری از خریداران و متقاضیان این محصول درجهان می شود.

 

خرید آنلاین گز

سفارش اینترنتی گزدر خرید آنلاین گز باید توجه کرده و ابتدا قوانین و مقررات فروشگاه های اینترنتی را بصورت دقیق مطالعه نمود.

بعضی از سایت های اینترنتی در زمینه ی فروش آنلاین گز شرایط خاصی داشته که باید از آنها مطلع شد.

بهتر است قبل ازخرید از نحوه ی ارسال و زمان ارسال و زمان تحویل آن اطلاعات کامل ودقیق بدست آورد.

این نکته را لازم است بدانید که برای خرید عمده گز حتما بایدبا مدیران فروش این سایتها ارتباط برقرار نمایید.

در زمینه ی خرید آنلاین گز در حجم های عمده و جزئی می توانید از مشاوره ها و راهنمایی های کارشناسان شرکت ما به صورت مستقیم بهره مند شوید.

لیست قیمت گز اصفهان

لیست قیمت گز اصفهانسفارش اینترنتی گز اصفهان

لیست قیمت انواع گز

گز لقمه 18% پسته 20 هزار تومان

گز آردی 28% پسته 25 هزار تومان

گز لقمه 40% پسته 30 هزار تومان

گز لقمه مخلوط پسته و بادام 20% 18 هزار تومان

مراحل تولید گز

مراحل تولید گزمراحل تولید گز :

طرز تهیه گز تازه و مرغوب اصفهان

گز انگبین را در آب داغ (زیر نقطه جوش) حل کرده ، از صافی عبور می دهند . برای اینکه گز انگبین صاف شده ، کاملا زلال گشته و مواد زاید آن گرفته شود ، اندکی سفیده تخم مرغ آغشته به گلاب با آن مخلوط کرده به مدت ١۵ الی ٢٠ دقیقه حرارت می دهند .
سپس گزانگبین صاف شده بر روی مقدار مشخصی از شکر پالانده می شود تا شکر کاملا حل و با آن مخلوط گردد. بعد از آن مقدار معینی گلوکز به آن افزوده می شود – افزایش گلوکز به خاطر کاستن از غلضت شیرینی شکر است – و مواد مخلوط شده را به پاتیل های ساخت گز می ریزند و با روشن کردن مشعل در زیر آنها این پاتیل ها به مدت ٣ ساعت مواد را به هم می زنند . در این مرحله حرارت زیر دستگاههای هم زن باید به میزانی باشد که مواد داخل آنها به مرحله پخت نرسد . 
پس ازآن به میزان ۱۰/۱ مواد مخلوط شده سفیده تخم مرغ به آن اضافه کرده و مشعل ها را خاموش می کنند تا از حرارت مواد اولیه کاسته شود چون در غیر این صورت هنگام اضافه شدن سفیده تخم مرغ ، آن را سوزانده و حالت پوکی و پفی مورد نظر به دست نمی آید . پس از مدت کوتاهی دوباره مشعل ها روشن شده و دستگاههای همزن با دور کمتر از مرحله اول به مدت ۲ ساعت دیگر محتویات پاتیل ها را به هم می زنند تا آب سفیده تخم مرغ بخار شده و گز ساخته شود. 
در مرحله پایانی کار پاتیل ها ، مقدار لازم مغز پسته یا بادام (بر اساس نوع گز) به آن افزوده شده وحدود 5 دقیقه با گردش دستگاههای همزن ، مغز پسته یا بادام بطور یکسان با مواد ساخته شده گز مخلوط می گردد. سپس گز ساخته شده از پاتیل ها خارج و بر مبنای اندازه ماشین های برش یا قیچی در ظرف های مخصوص قالب گیری می شود .پس از خنک شدن ، با ماشین های قیچی در ابعاد گوناگون بریده و ماشین های جلدگیر« سلفون پیچ » با روکش مخصوص آنها را جلد می گیرند . 
در پایان کارگران در قسمت بسته بندی ، گزها را در جعبه های ۲۵۰ ، ۵٠٠ یا ۱۰۰۰ گرمی بسته بندی می نمایند و محصول برای فروش یا صدور به بازارهای داخلی یا خارج از کشور آماده می گردد .
ظرفیت پاتیل های گز سازی از۴٠ تا ٨۰ کیلو می باشد . به عنوان نمونه مقدار مواد اولیه تشکیل دهنده یک پاتیل ۵٠ کیلوئی برای تولید گز ۲٨% به شرح زیر است : گز انگبین ٨ کیلوگرم ( میتوان از سایر انگبین ها یا از عسل طبیعی نیز استفاده کرد ) -شکر ۱۶ کیلوگرم – گلوکز ٢۴ کیلوگرم – سفیده تخم مرغ ۵ کیلوگرم – گلاب از ۵/٠ تا ۱ لیتر . 

انواع مختلف گز

انواع مختلف گزبه طور کلی گز به دو گونه ی پسته ای و بادامی تولید می شود که هر کدام بر اساس مقدار مغز پسته یا بادام بکار رفته درآن به انواعی تقسیم می شود که عبارتند از ۱٠ درصد – ۱۸ درصد – ۲۸ درصد و… گز سفارشی.

گز سفارشی
این نوع گز بر مبنای سفارش خریداران تولید می شود و میزان مغز پسته یا بادام آن متغیر است . این نکته قابل یادآوری است که کیفیت و خوش طعمی گز بیشتر به انگبین و سایر ترکیبات آن بستگی دارد تا مغز به کار رفته در آن. از گذشته معمول بوده است که کاربرد بیش از ۳/۱ مغز را در تولید گز جایز نمی دانستند .

گزآردی
در این نوع گز به جای بسته بندی لقمه های گز در جلد مخصوص (سلفون) ، از آرد بدون سبوس استفاده می شود ، بدینگونه که ابتدا مقداری آرد در ته جعبه ریخته می شود و یک ردیف از لقمه های گز که معمولا گل گرد (دایره ای) است چیده شده و روی آن را با آرد پوشش می دهند. سپس یک ردیف دیگر به همان ترتیب اضافه شده و مجددا با لایه ای از آرد پوشانده شده و بسته بندی می گردد. قرار دادن لقمه های گز در آرد ، دو خاصیت عمده دارد : اول از چسبیدن آنها جلوگیری می کند و دوم اینکه پس از گذشت چند روز گز آردی طعم مطبوع و دلپذیری به خود می گیرد.

سفارش اینترنتی عمده گز اصفهان

سفارش اینترنتی عمده گز اصفهانخرید اینترنتی عمده گز

خرید آسان با سفارش اینترنتی عمده گز اصفهان.

برای سفارش اینترنتی عمده گز اصفهان و فروش گز اصفهان حتماً به سایت های مربوطه گز اصفهان مراجعه کنید. با تشکر.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما