مرکز پخش گز آردی در اصفهان

در بازار ایران مراکز پخش و توزیع گوناگونی را از انواع گز ( در اینجا گز آردی ) مشاهده خواهیم کرد. اما اصلی ترین مرکز پخش گز آردی در ” اصفهان ” واقع است.

مفهوم مرکز پخش گز آردی

مرکز پخش : به مجموعه ای تشکیل یافته از نمایندگی های فروش در نقاط مختلف ایران را مرکز پخش می نامند. در اینجا منظور از مرکز پخش ( نمایندگی های فروش محصول گز آردی و انواع دیگر ) است.

مرکز پخش گز آردی

مرکز پخش گز آردی در اصفهان

مرکز پخش گز آردی در اصفهان به توزیع و پخش انواع گزها در ایران می پردازد و خریداران می توانند با مراجعه به این مرکز یک خرید عمده و بدون واسطه را داشته باشند.

همچنین شما می توانید با داشتن شماره تلفن های این مرکز به صورت تلفنی خرید کنید.

نکته : مرکز پخش گز آردی قیمت این محصول و دیگر محصولات را مناسبتر از بقیه به شما داده و به شما این اطمینان را در خرید می دهند.

مرکز پخش گز آردی

تولید گز آردی بسیار مورد توجه عموم واقع شد و تولیدات ان در سطح انبوهی صورت گرفت که پخش ان در بازارهای بزرگتری راه یافت.

در مرکز پخش گز آردی با توجه به تقاضای بازار این محصول برای بازار عرضه می شود.

نرخ قیمت این محصول در مرکز پخش متفاوت است. در این مرکز گز آردی گران و ارزان یافت می شود.

مرکز پخش گز آردی

گز آردی لقمه ای صادراتی

بعد از استقبال کثیر از گز آردی از این نوع گز در صادرات به دیگر نقاط جهان استفاده شد وان را به صورت گز لقمه ای آردی  به کار بردند.

گز آردی فله ای در بسته بندی های متنوع با اشکال ( مربع ، دایره و … ) به دیگر کشورها عرضه شد.

دلیل محبوبیت گز آردی در بین مردم استفاده ماده ” انگبین ” و برخی عرقیات و مغزها می باشد.

” انگبین ” از کالری گز می کاهد ، ارزش غذایی آن را افزایش می دهد و در  درمان برخی بیماری ها از آن استفاده می شود.

خواص انگبین موجود در گز

  • مفید برای کبد ،کلیه و معده
  • برطرف کننده یبوست
  • دفع کننده صفرا
  • تب بر بودن

مرکز پخش گز آردی

تاریخچه ی کوچکی از صنعت گز در اصفهان

گذر زمان حکومت صفویه ( شکوفایی فرهنگ ) در شهر اصفهان شروع شد.

نکته : متاسفانه اطلاعات دقیق تری در مورد ریشه گز وجود ندارد اما گذشتگان معتقدند که شاید از آزمون و خطاهای زیادی که روی شیرینی های محلی انجام گرفته است به وجود آمده است.

گز یا همان ” حلوا چوبه ” می باشد.

حلواچوبه چیست و کجا درست می شود؟!

حلواچوبه یا مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ که کشاورزان برای رفع خستگی استفاده می کردند که تکمیل شده ان ” گز ” می گویند.

کشاورزان زمانی حلواچوبه ( گز ) را میل می کردند که بعد از جمع آوری محصولات دچار عرق ریزی شده بودند وبا خوردن ان گویی جان دوباره می گرفتند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما